dinsdag 10 september 2013

Wat te doen met (washi) tape?

Hey!
Bij de hema,de action en verschillende webshops als mostcutest.nl hadden/hebben best wel veel tape. Al die vrolijke printjes en vormpjes! Die kon je toch niet laten liggen? Maar, wat moet ik er nu eigenlijk mee...

Foto van: deze site en bewerkt met picmonkey

Hier een paar leuke tips waarvoor je tape kan gebruiken:
1. Versier je schriften ermee!


bron
Heel simpel idee maar met een super leuk resultaat! En je hoeft niet eens je hele schrift vol te plakken met tape maar de buitenste rand met tape beplakken ziet er ook al tien keer zo leuk uit als je saaie schrift of boek van eerst!

2. Toetsenbord versieren!


bron
Hoe creatief is dit?! Je toetsenbord beplakken met (doorzichtig) tape met een leuke print, het ziet er gelijk heel vrolijk uit.

3. Je potloden versieren

8
bron
Heel leuk om met je potloden te doen natuurlijk. Maarre... die pennen kunnen ook wel eens een keer opgevrolijkt worden! Versier ze hoe jij het wilt, en neem ze mee naar school die unieke potloden en pennen.

4. Je FIETS versieren (!)


bron
Tja, je kan natuurlijk ook helemaal los gaan en je hele fiets beplakken met tape. Ben alleen wel benieuwd of dat ook echt lang blijft zitten... Misschien wel als je de 'outdoor' tape zou gebruiken van de Hema. Maar dan heb je wat minder keus in printjes...

5. Je oplader pimpen.


bron
Op dezelfde site als de beplakte fiets vond ik ook deze schattige oplader. Hier ben je gelukkig niet zo lang mee bezig als met de fiets en krijg je ook een leuk effect!

6. Nail art.


bron
Hoe leuk en simpel! Ik had hier dus echt nooit over nagedacht, tape op je nagels met een topcoat eroverheen! Dit ga ik sowieso een keertje uitproberen.

En dat waren ze alweer! Welke DIY ga jij een keer uitproberen of vind je helemaal geweldig? Laat het achter in de reacties!

Heel veel liefs,
Lisa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten